Backup-as-a-service

Backup-as-a-Service (BaaS) er en samlet backupløsning, der hjælper din virksomhed med at sikre data. Uanset om data ligger i virtual-, privat- eller hybrid-cloud, på et andet eller tredje site, sikrer BaaS adgang til en lynhurtig restore i tilfælde af nedetid, datatab, menneskelig fejl eller cyberkriminalitet.

Skræddersyet backupløsning

Vi designer BaaS-løsningen til din virksomhed med serviceaftaler (SLA’er), der indeholder detaljer om backup-frekvens og restore-tid (RTO/RPO) ud fra en omfattende klassificering af data. Vores BaaS-løsning er bygget på stærke principper for databeskyttelse, herunder funktionsadskillelse, IOS-certificeringer, automation samt 24/7 alarmering og monitorering i vores danske datacentre.

Pålidelig backup

Med BaaS får du adgang til markedets bedste teknologi, specialviden og sikkerhedsstandarder med en fast abonnementsbetaling baseret på dit reelle forbrug. Med as-a-Service modellen slipper du for hardware- og softwareinvesteringer, dyre opgraderinger og opslidende træk på interne it-ressourcer.

Kom i gang med Backup-as-a-Service

Backup-as-a-Service fra alle datakilder. Vores løsning dækker hele dit it-miljø og beskytter dine data i certificerede danske Datacentre med fuld funktionsadskillelse. Lad os hos aimIT håndtere både vedligeholdelse og beskyttelse af dine backupdata.

Jesper Frimodt

Key Account Manager

Jesper har været i IT-branchen mere end 25 år i roller som KAM og ledelse, hvor han har siddet med strategi og løsningssalg B2B, indenfor WAN, LAN, DATACENTER, BACKUP og CLOUD løsninger. Har du spørgsmål angående IT – Outsourcing kan du trygt tage fat i Jesper på Tlf: 4414 7307 eller jf@aimit.dk

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om Backup as a service